LUNCH
12.00 – 15.30 | zondag tot 16:00
Soepen
Rustiek brood
wit / meerzaden
-
Jonge kaas 5.90
-
Gezond 6.40
met achterham, kaas, tomaat, komkommer en ei
-
Olle Grieze 6.50
met mosterd (Groninger oude kaas)
-
Gezond pikant 6.80
met chorizo, Olle Grieze, tomaat, komkommer en ei
-
Huisgemaakte tonijnsalade 7.50
-
Gerookte zalm 8.00
met bieslookroomkaas en komkommer
-
Gegrilde kip 8.00
met ei, Grano Padano en honing- mosterdmayo
-
Carpaccio 9.30
met truffelmayo, rucola, pijnboompitjes en Grana Padano
Kindergerechten
wit/meerzaden
Salades
met glutenvrij brood en boter
-
Caribbean V 9.50
met paprika, kidney bonen, tomaat, appel, rode ui, pecannoten en mango- citroendressing
-
Geitenkaas 9.50
met rode bietjes, appel, pecannoten en agavesiroop
-
Gegrilde kip 9.50
met ei, rode ui, cherry tomaat, komkommer Grano Padano en honing- mosterd mayo
-
Uitgebreid tot maaltijdsalade +5.00
-
Bakje rauwkostsalade 2.50
van de dag
Warme lunchgerechten
wit/meerzaden
-
Broodje warme brie 7.80
met mangochutney en pijnboompitjes
-
Broodje warme geitenkaas 7.80
met honing en pijnboompitjes
-
Puntzak friet 4.00
met fritessaus
-
Twee glutenvrije kroketten 8.80
op brood met mosterd
-
Broodje Duck 8.80
met gebakken champignons, prei, ham, brie en tuinkruiden
-
Uitsmijter 8.80
met ham en kaas
-
Uitsmijter 9.20
met ham, kaas en spek
Warme plates
geserveerd met friet, fritessaus en salade
DINER
17.00 – 21.00
Soepen
Voorgerechten
-
Knoflookolijven 4.00
-
Duck trio 5.80
glutenvrij broodje met kruidenboter, een kopje tomatensoep en Groninger boerenkaas
-
Plankje glutenvrij brood 6.60
met kruidenboter, basilicumpesto en tomaten-olijventapenade
-
Nacho’s vega 7.00
uit de oven, met kaas, paprika- tomatensalsa, bieslookroomkaas en lente ui
-
Nacho’s kip 7.80
uit de oven, met kaas, paprika- tomatensalsa, bieslookroomkaas en lente ui
-
Geitenkaaskroketjes 7.50
met mangochutney
-
Carpaccio 9.80
met Grana Padano, pijnboompitjes, rucola en truffelmayo
-
Anti Pasti (2p.) 12.50
Glutenvrije broodjes met dips, knoflookolijven, glutenvrije kroketten, brie, chorizo en Olle grieze kaas
-
Klein kopje soep 2.20
Keuze uit tomatensoep of soep van de dag
Salades
met rustiek brood en boter
-
Caribbean V 9.50
met paprika, kidney bonen, tomaat, appel, rode ui, pecannoten en mango- citroendressing
-
Geitenkaas 9.50
met rode bietjes, appel, pecannoten en agavesiroop
-
Gegrilde kip 9.50
met ei, rode ui, cherry tomaat, komkommer Grano Padano en honing- mosterd mayo
-
Uitgebreid tot maaltijdsalade +5.00
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten worden geserveerd met friet (tenzij anders aangegeven), fritessaus, salade en groente. Extra salade en groenten zijn gratis verkrijgbaar, extra friet vanaf 1.00
Vlees
-
Kipschnitzel 17.50
(gepaneerd en huisgemaakt) met peperroomsaus
-
Kipschnitzel 17.50
met champignon-oesterzwammenroomsaus
-
Varkenshaas 18.20
met brie en mangochutney
-
Varkenshaas 18.20
met champignon-oesterzwammenroomsaus
-
Varkenshaas 18.20
met peperroomsaus
-
Kogelbiefstuk 19.80
met kruidenboter
-
Kogelbiefstuk 19.80
met peperroomsaus
-
Kogelbiefstuk 19.80
met champignon-oesterzwammenroomsaus
-
Mixed grill 19.80
van biefstuk, varkenshaas en kipfilet met peperroomsaus
-
Wekelijks wisselend vleesgerecht vanaf 14.50
zie borden of vraag de bediening
Homemade burgers
Vis
Vega/Vegan
-
Massala curry V 17.50
met o.a. gember, knoflook, ui, rode peper, wortel, pompoen, aardappel, tomaat, spinazie, kikkererwten en kokos geserveerd met rijst ipv friet
-
Kaasfondue 17.50
met Gruyère, Emmentaler, witte wijn, appelsap, knoflook, bosui en rode peper geserveerd met paprika, komkommer, broccoli en glutenvrij brood
-
vegetarisch of vegan gerecht vanaf 14.50
zie borden of vraag de bediening (niet altijd glutenvrij)
NAGERECHTEN
Onze vanilleroomijs, bananenroomijs en aardbeiensorbetijs bevatten mogelijk gluten (en noten)
-
Huisgemaakte chocolade-hazelnotentaart 4.70
met één bolletje ijs naar keuze +2.70
-
Dame Blanche 7.50
twee bolletjes vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom
-
Coupe aardbei 7.50
twee bolletjes vanilleroomijs met verse aardbeien, saus en slagroom
-
Huisgemaakte cheesecake 4.70
met mango- passievrucht coulis
-
Sinaasappel crème catalana 7.50
-
Proeverij van nagerechten 8.00
samengesteld door de kok
-
Één bolletje ijs 2.70
keuze uit vanilleroomijs, bananenroomijs of aardbeien sorbetijs
-
Twee bolletjes ijs 5.40
-
Citroen Meringue taart 4.70
-
Verse slagroom 0.70