LUNCH
12.00 – 15.30 | zondag tot 16:00
Soepen
Rustiek brood
wit / bruin
-
Jonge kaas 5.90
-
Gezond 6.40
met achterham, kaas, tomaat, komkommer en ei
-
Olle Grieze 6.50
met mosterd (Groninger oude kaas)
-
Gezond pikant 6.80
met chorizo, Olle Grieze, tomaat, komkommer en ei
-
Huisgemaakte tonijnsalade 7.20
-
Gerookte zalm 8.00
met bieslookroomkaas en komkommer
-
Gegrilde kip 8.00
met ei, Grano Padano en honing- mosterdmayo
-
Carpaccio 9.30
met truffelmayo, rucola, pijnboompitjes en Grana Padano
Salades
met rustiek brood en boter
-
Caribbean V 9.20
met paprika, kidney bonen, tomaat, appel, rode ui, pecannoten en mango- citroendressing
-
Geitenkaas 9.20
met rode bietjes, appel, pecannoten en agavesiroop
-
Gegrilde kip 9.20
met ei, rode ui, cherry tomaat, komkommer Grano Padano en honing- mosterd mayo
-
Uitgebreid tot maaltijdsalade +5.00
-
Bakje rauwkostsalade 2.00
van de dag
Club sandwiches met chips
wit/bruin
Homemade burgers
-
Bierburger 9.50
gemaakt van rundvlees met ontbijtspek en Affligem Dubbel op een broodje met spek, kaas, sla, tomaat en truffelmayonaise
-
Kipburger 9.50
gemaakt van kipfilet met ontbijtspek op een broodje met spek, sla, tomaat en honing- mosterdmayo
-
Ugly Duck burger V 9.50
gemaakt van bonen, linzen, tomaat, wortel en kruiden op een broodje met sla en salsa
-
Uitgebreid tot plategerecht 16.50
met friet, fritessaus en salade
Warme lunchgerechten
-
Broodje warme brie 7.80
met mangochutney en pijnboompitjes
-
Broodje warme geitenkaas 7.80
met honing en pijnboompitjes
-
Puntzak friet 4.00
met fritessaus
-
Vier geitenkaaskroketjes 8.50
op brood met mangochutney Twee kroketten op brood met mosterd
-
Broodje Duck 8.80
met gebakken champignons, prei, ham, brie en tuinkruiden
-
Uitsmijter 8.80
met ham en kaas
-
Uitsmijter 9.20
met ham, kaas en spek
Warme plates
-
Massala curry V 15.80
met o.a. gember, knoflook, ui, rode peper, wortel, pompoen, aardappel, tomaat, spinazie, kikkererwten en kokosmelk geserveerd met rijst en salade
-
Zalmfilet 17.50
met basilicum- mosterdmayo, geserveerd met friet, fritessaus en salade
-
Varkenshaasspies 17.50
met satésaus, gebakken uitjes en kroepoek, geserveerd met friet, fritessaus en salade
-
Kogelbiefstuk 17.50
met kruidenboter, geserveerd met friet, fritessaus en salade
Tosti’s
wit brood met ketchup, curry of mayonnaise
Kindergerechten
wit/bruin
DINER
17.00 – 21.00
Soepen
Voorgerechten
-
Knoflookolijven 4.00
-
Duck trio 5.80
broodje met kruidenboter, een klein kopje mosterdsoep en Groninger boerenkaas
-
Plankje rustiek brood 6.60
met kruidenboter, basilicumpesto en tomaten-olijventapenade
-
Nacho’s 7.00
uit de oven, met kaas, paprika- tomatensalsa, bieslookroomkaas en lente ui
-
Nacho’s kip 7.80
uit de oven, met kaas, paprika- tomatensalsa, bieslookroomkaas en lente ui
-
Geitenkaaskroketjes 7.50
met mangochutney
-
Carpaccio 9.80
met Grana Padano, pijnboompitjes, rucola en truffelmayo
-
Anti Pasti 12.50
(2p.) Broodjes met dips, knoflookolijven, brie, risottoballen, chorizo en Olle grieze kaas
-
Klein kopje soep 2.00
Keuze uit mosterdsoep, tomatensoep of soep van de dag
Salades
met rustiek brood en boter
-
Caribbean V 9.20
met paprika, kidney bonen, tomaat, appel, rode ui, pecannoten en mango- citroendressing
-
Geitenkaas 9.20
met rode bietjes, appel, pecannoten en agavesiroop
-
Gegrilde kip 9.20
met ei, rode ui, cherry tomaat, komkommer Grano Padano en honing- mosterd mayo
-
Uitgebreid tot maaltijdsalade +5.00
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten worden geserveerd met friet (tenzij anders aangegeven), fritessaus, salade en groente. Extra salade en groenten zijn gratis verkrijgbaar, extra friet vanaf 1.00
Vlees
-
Kipspies 17.50
met satésaus, uitjes en kroepoek
-
Kipschnitzel 17.50
(gepaneerd en huisgemaakt) met peperroomsaus
-
Kipschnitzel 17.50
met champignon-oesterzwammenroomsaus
-
Duckstoofpotje 18.50
met malse stukjes rundvlees, gestoofd in o.a. ketjap, ui, citroen en bruine suiker keuze uit friet/rijst
-
Varkenshaasspies 18.20
met satésaus, uitjes en kroepoek
-
Varkenshaas 18.20
met brie en mangochutney
-
Varkenshaas 18.20
met champignon-oesterzwammenroomsaus
-
Varkenshaas 18.20
met peperroomsaus
-
Kogelbiefstuk 19.80
met kruidenboter
-
Kogelbiefstuk 19.80
met peperroomsaus
-
Kogelbiefstuk 19.80
met champignon-oesterzwammenroomsaus
-
Mixed grill 19.80
van biefstuk, varkenshaas en kipfilet met peperroomsaus
-
Wekelijks wisselend vleesgerecht vanaf 14.50
zie borden of vraag de bediening
Homemade burgers
-
Bierburger 17.50
gemaakt van rundvlees met ontbijtspek en Affligem Dubbel op een broodje met spek, kaas, sla, tomaat en truffelmayonaise
-
Kipburger 17.50
gemaakt van kipfilet met ontbijtspek op een broodje met spek, sla, tomaat en honing- mosterdmayo
-
Ugly Duck burger V 17.50
gemaakt van bonen, linzen, tomaat, wortel en kruiden op een broodje met sla en salsa
Vis
Vega/Vegan
-
Massala curry V 17.50
met o.a. gember, knoflook, ui, rode peper, wortel, pompoen, aardappel, tomaat, spinazie, kikkererwten en kokosmelk geserveerd met rijst en salade
-
Kaasfondue 17.50
met Gruyère, Emmentaler, witte wijn, appelsap, knoflook, bosui en rode peper geserveerd met paprika, komkommer, broccoli en brood
-
vegetarisch of vegan gerecht vanaf 14.50
Wekelijks wisselend, zie borden of vraag de bediening
NAGERECHTEN
-
Huisgemaakte chocolade-hazelnotentaart 4.50
met één bolletje ijs naar keuze +2.60
-
Dame Blanche 7.20
twee bolletjes vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom
-
Coupe aardbei 7.20
twee bolletjes vanilleroomijs met verse aardbeien, aardbeien coulis en slagroom
-
Huisgemaakte cheesecake 4.50
met mango- passievrucht coulis
-
Sinaasappel crème catalana 7.20
-
Proeverij van nagerechten 7.80
samengesteld door de kok
-
Een bolletje ijs 2.60
keuze uit vanilleroomijs, bananenroomijs of aardbeien sorbetijs
-
Twee bolletjes ijs 5.00
-
Appeltaart 3.50
-
Citroen Meringue taart 4.50
-
Verse slagroom 0.60